+358 3 751 0980

Klinikka lahden keskustassa

Itsenäinen ja iloinen
Vuodesta 1978

Lemmikkien ja omistajien apuna

Lahden keskustassa toimiva, vuonna 1978 perustettu, Päijät-Hämeen eläinlääkäriasema on yksi Suomen vanhimpia yksityisiä eläinlääkäriasemia. Nykyisellä paikallaan, vastapäätä Lahden kaupunginkirjastoa, eläinlääkäriasema on toiminut vuodesta 1983.

Suurimman potilasryhmän muodostavat koirat, mutta kissojen osuus on myös merkittävä. Hoidettavana käy myös kaneja, marsuja, rottia, hamstereita, häkkilintuja, liskoja, kilpikonnia sekä muita eksoottisia eläimiä.

 

Eläinlääkäriä

Hoitajaa ja avustajaa

potilaskäyntiä / v

Hyvä tietää

Asiointi klinikalla

PYSÄKÖINTI

Päijät-Hämeen Eläinlääkäri-asemalle on helppo saapua autolla. Pysäköintipaikkoja on ympäristössä runsaasti ja hyvitämme asiallaillemme tunnin pysäköintimaksun pysäköintilipukkeen tarkastusosaa vastaan.

Tarvittaessa auton voi pysäyttää jalkakäytävälle, ja eläin voidaan kantaa sisään pääovesta. Erikseen sovittaessa auto voidaan ajaa takapihalle, kun potilas tuodaan hoitoon tai noudetaan hoidosta, esimerkiksi leikkauksen jälkeen.

MAKSUTAVAT

Päijät-Hämeen eläinlääkäriasemalla voit maksaa käteisen ja pankkikortin lisäksi yleisimmillä luottokorteilla.

Tarjolla on myös Myötäkarva-rahoitus (Walley/Norion Bank AB), jonka avulla maksat eläinlääkärikäyntisi joustavasti. Lue lisää rahoituksesta täältä.

VAKUUTUSYHTIÖN SUORAKORVAUS

Klinikallamme olevat vakuutusyhtiöiden suorakorvauspalvelut:

AGRIA

IF

LÄHITAPIOLA

POHJOLA VAKUUTUS OY

POHJANTÄHTI

 

Osaavaa palvelua

Vuosikymmenten kokemuksella

Odotus- ja vastaanottotilojen lisäksi klinikalta löytyvät niin röntgen, hammasröntgen, porayksikkö, laboratorio, leikkaussali kuin nykyaikainen ultraäänilaitteistokin. Perusterveydenhuollon ja ennaltaehkäisevän hoidon, kuten kissan tai koiran rokotuksen tai madotuksen, terveystarkastusten ja ruokintaneuvonnan lisäksi palvelemme akuuttien sairauksien ja tapaturmien sattuessa.

Päijät-Hämeen eläinlääkäriasema on Lahden ainoa eläinlääkäriasema, joka tarjoaa koirien keinosiemennystä. Keinosiemennyksen ohella klinikan toimitusjohtaja eläinlääkäri Anne Kolsi on erikoistunut myös hammashoitoihin.